Slovenčina Čeština English Deutsch
Váš nákupní košík je prázdný.
Vítejte, můžete se přihlásit.

RYCHLÉ PLATBY






RYCHLÉ PLATBY






VÝPRODEJ

Každý den aktualizováno

Ochrana osobních údajů - SuprShop.cz:


Registrační číslo 00064549 u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Prohlášení Provozovatele


Internetový obchod SuprShop.cz provozuje SUPRSHOP s.r.o., Antala Staška 1859/34, Krč, 14000 Praha, IC: 04748433. Jako provozovatel prohlašuje že veškeré údaje získané od zákazníků internetového obchodu jsou využívány pouze pro potřeby vyřízení objednávek zákazníků a nejsou poskytovány třetím osobám, kromě přepravních společností které předávány dodací údaje potřebují na úspěšné doručení zboží.

Nakládání s Vašimi údaji


Pro bezproblémové vyřízení Vaší objednávky u nás je třeba poskytnout následující údaje:

Adresa doručení - firma, jméno, ulice, psč, město

  Adresu vypisujeme na adresný štítek České pošty, do podacího listu a na štítek služby INTIME pokud si vyberete   doručení touto službou. Adresa doručení se odesílá i elektronicky na zpracování a je přístupná i operátorem přepravce.   Zároveň je adresa i fakturační adresou uvedenou na vložené faktuře dle Zákona o účetnictví.

Telefonní kontakt

  Číslo mobilního telefonu používáme pouze pro kontakt s Vámi. Nezneužíváme vaše telefonní číslo pro marketingové účely,   kontaktujeme Vás jen ve spojitosti s vybavením a doručením objednávky a zasíláme na něj SMS o odeslání / nepřevzetí zásilky.   Neposkytujeme ho jiným společnostem. Výjimkou je adresný štítek INTIME pro kontakt kurýra s Vámi.

Emailová adresa

  Vaše emailová adresa se zaznamenává v našem bezpečném systému jako přihlašovací login Vašeho konta. S ní se u nás přihlašujete,   heslo k účtu obdržíte v prvním mailíku od nás, kterým je mail s názvem "POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY". S tímto heslo a emailem se   přihlašujete pouze na našich stránkách. V případě zájmu Vám náš systém umožňuje zasílat emailové novinky podle interpreta / žánru / spisovatele / herce o novinkách týkajících se titulů dané objednávky.   Pokud o tuto službu máte zájem prosím potvrďte ho v posledním kroku při odesílání Vaší objednávky. V každém e-mailu najdete možnost odhlášení se z novinek,   v případě nedoručitelnosti (špatný mail, plná mailová schránka) si vyhrazujeme zrušení mailingu automaticky.
Všechny tyto údaje poskytujete pouze při objednávce, není nutná předešlá registrace.

Tyto údaje jsou po odeslání uloženy v zabezpečeném formátu v naší databázi a přístup k nim mají pouze naši zaměstnanci kteří jsou řádně poučeni o zacházení s nimi a vázáni mlčenlivostí. Jak jsme nahoru informovali k některým údajům mají přístup i zprostředkovatelé - doručovací společnosti Vašich balíků.

Zprostředkovatelé:



- ÚČETNÍ A DAŇOVÉ SLUŽBY PRAHA S.R.O., NA PANKRÁCI 1618/30, 140 00 PRAHA 4 IČ: 27889441
Provozovatel poskytuje zprostředkovateli pouze fakturační adresu ve smyslu zákona o účetnictví pro správné vedení našeho účetnictví.

- ČESKÁ POŠTA, S. P. POLITICKÝCH VĚZŇŮ 909/4, PRAHA 1 IČ: 47114983
- GEIS PARCEL CZ S.R.O. ZEMSKÁ 211/I, 337 01 EJPOVICE IČ: 63077051
- ZÁSILKOVNA S.R.O., OCELÁŘSKÁ 392/9, 190 00 PRAHA 9
- PAVOL BACIGÁL, JABLONOVA 374/36, 949 05 NITRA
- GEIS PARCEL SK S.R.O., TRŇANSKÁ 6, 960 01 ZVOLEN,
Provozovatel poskytuje zprostředkovateli údaje k doručení zásilek: jméno, příjmení, adresu doručení i telefonní kontakt.

Obecné informace



V našem obchodě nezadáváte žádné bankovní informace, ty jsou vedeny pouze v systémech partnerských bank.
Databázi Vašich údajů chráníme před jejich poškozením, zničením, ztrátou a zneužitím. Odesláním objednávky (poslední krok) nám potvrzujete poskytnutí údajů v souladu se zákonem č. 428/2002 Z.z. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů své osobní údajů uvedené v objednávce za účelem dodání objednaného zboží, a to na dobu nezbytnou pro plnění smlouvy prodávajícím. Kupující má právo svůj souhlas odvolat a to písemnou formou na adresu sídla prodávajícího a dále práva dle § 20 zákona č. 428/2002 Zz, ve znění pozdějších předpisů tj. především právo na informace o stavu zpracování svých osobních údajů, právo na odpis osobních údajů, které jsou předmětem zpracování, právo na opravu nesprávných nebo neaktuálních osobních údajů v průběhu zpracování, právo na likvidaci osobních údajů, pokud byl splněn účel jejich zpracování, právo na základě bezplatné písemné žádosti namítat vůči využívání svých osobních údajů pro marketingové účely.

Statistika - webový portál obchodu


Provozovatel poskytuje souhrnné statistické informace o návštěvnosti serveru formou auditů TNS a TOPLIST, avšak na základě nich není možné žádným způsobem identifikovat jednotlivé zákazníky. Rovněž poskytujeme údaje o počtu zákazníků a obratu, ty údaje jsou však pouze souhrnné pro komerční účely a prezentaci obchodní činnosti.

Dotazník spokojenosti


Třetí strana, provozovatel portálu HEUREKA.CZ, zajišťuje pro nás nezávislý audit spokojenosti zákazníků. K dispozici má pouze emailovou adresu na kterou Vás v našem měně může jednou ročně kontaktovat a požádat o Váš názor na náš obchod a o ohodnocení nákupu. Vaše údaje nebudou jinak zneužity.