Popis - Cukrářská technologie [CZE]:Publikace je prepracovana v souladu s aktualnimi predpisy, doplnena o nove trendy cukrarske vyroby, ktere napriklad zahrnuji i praci s novymi plodinami.
Spolu s uvedenymi plodinami je dnes take mnohem sirsi a pestrejsi trh s cukrarskymi surovinami, polotovary a pomuckami k cukrarske vyrobe, a tak nam v mnohych pripadech velmi usnadni vlastni vyrobu a dohotoveni - zdobeni cukrarskych vyrobku. I tyto okolnosti bylo nutne do textu tretiho vydani zahrnout.Tato kniha je urcena predevsim pro vyuku predmetu cukrarska vyroba ucebniho oboru cukrar, stejne jako je mozne i jeji vyuziti k vyuce popsane problematiky na hotelovych skolach i pro doplneni uciva v oboru kuchar. Zaroven je koncipovana k praktickemu vyuziti jako uzitecna pomucka pro mnohe odborniky v cukrarske vyrobe, ale muze poslouzit i amaterskym zajemcum a nadsencum o tento narocny, ale krasny obor.